Micro/NanoNeedling System/3 i 1

Läs mer: Produkter och refill för behandling och försäljning.

MicroNeedling PROFESSIONAL – 1 system- 3 olika behandlings möjligheter. Konceptlösning med apparatur+behandlings produkter+hemvårds produkter+ certifikat+ utbildning!

3 olika behandlings möjligheter ! Mikroneedling / Nanoneedling / Mikro+Nano i ett behandling.

Mikroneedling med mikronålar är inom skönhets branschen en högt effektiv procedur som används för att bromsa åldrandeprocessen i huden. Fördelar– Mikroneedling kan förbättra hudens textur, minska fina linjer och rynkor, och behandla ärr och pigmentfläckar.

Det ultimata inom professionell behandling! CNC mikronålning är en mycket effektiv metod som används inom apparativ kosmetik för att behandla ett brett spektrum av estetiska hudproblem. Mikronålning är särskilt effektivt för att förbättra utseendet på trött och slapp hud med dålig cirkulation. Anmärkningsvärda resultat har uppnåtts, särskilt inom ärr behandling.

Nanoneedling är en mer skonsam teknik som liknar mikroneedling, men med ännu mindre nålar. Dessa nålar är extremt tunna och används för att öka absorptionen av hudvårdsprodukter genom huden. Det fokuserar mindre på att skapa mikroskador och mer på att förbättra hudens näringsupptagningsförmåga. Fördelar– Nanoneedling kan hjälpa till att förbättra hudens hydrering och näringsupptagningsförmåga, vilket kan öka effektiviteten av hudvårdsprodukter.

Mikro+Nano i ett behandling. Denna behandlingsmetod kombinerar både mikroneedling och nanoneedling för att dra nytta av de olika fördelarna med båda teknikerna. Mikroneedling används för att stimulera kollagenproduktion och behandla specifika hudproblem, medan nanoneedling används för att förbättra absorptionen av hudvårdsprodukter för att ge näring och återfukta huden djupare.

Fördelar– Genom att kombinera de två teknikerna kan man få både fördelarna med hudförbättring och ökad produktabsorption i en och samma behandling.