Om CNC-Cosmetics

MER ÄN SKÖNHET – CNC står för “Creative-Natural-Cosmetics

Logo_CNC_4c_bc

Dermaceutical aktiva ingrediens hudvårds produkter i kombination med avancerad skönhets apparatur teknologi. – det är vår specialitet! Under mer än 37 år har vår djupgående förståelse för hudens omfattande regenerations- och förnyelseprocesser varit grunden för vår hudvård från CNC-kosmetik. Med vår princip “Mer än bara skönhet” bidrar våra apparat baserade komplett lösningar till en omfattande behandlings effektivitet. Effektiva aktiva ingredienser initierar förnyelseprocesser i hudens olika lager på ett ännu mer fokuserat sätt, för att synligt förbättra och långsiktigt underhålla huden. Våra egenutvecklade produkter är skapade utan djurförsök. De genomgår inte djurtester, vare sig under utvecklingsprocessen eller efter att de har färdigställts.

UTVECKLING

Vårt team, bestående av hudläkare, farmaceuter och kosmetologer, fokuserar kontinuerligt på de senaste vetenskapliga forskningsrönen. De arbetar tillsammans för att utveckla specifika lösningar som möter varje unikt hud behov. Detta leder till skapandet av individanpassade och mycket effektiva hudvårdsprodukter som uppfyller farmaceutiska kvalitetsstandarder, anpassade för alla typer av hud och olika hud tillstånd.

Säkerhet för CNC-kosmetiska produkter

I Europa reglerar den europeiska kosmetika förordningen (EU 1223/2009) viktiga kriterier för ingredienser som UV-filter, färgämnen och konserveringsmedel. Vi producerar enligt dessa strikta kriterier i den europeiska kosmetika förordningen, som inkluderar en komplett lista över förbjudna ämnen, med för närvarande mer än 1 300 ämnen. Vi på CNC tror att människors behov och värderingar spelar allt viktigare roll i vårt samhälle. Därför erbjuder vi ett brett sortiment där alla kan hitta sina favorit produkter!

Med vårt breda sortiment av upp till 20 vårdserier erbjuder vi den idealiskt anpassade hudvård lösningen för alla typer av estetiska hud behov. Våra produkter är specifikt riktade, högeffektiva och koncentrerade för optimala resultat!